ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗ ΚΛΟΚΟΒΑ

ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗ ΚΛΟΚΟΒΑ !!!!!

 Τους αέρηδες στην κορυφή της ΠΑΛΙΟΒΟΥΝΑΣ (Κλόκοβα) ανακάλυψε η εταιρεία «ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ Α.Ε.» και στο πλαίσιο της εκμετάλλευσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας επιχειρεί να δημιουργήσει στη κορυφή του όρους αιολικό πάρκο ισχύος 6MW
Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: «Αιολικό πάρκο ισχύος 6 MW στη θέση «Κλόκοβα» του Δήμου Χάλκειας Νομού Αιτωλ/νίας», της εταιρίας «ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ Α.Ε.».αναμένεται να εκδοθεί την προσεχή Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010 στις 18:30 μ.μ. απο το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας
Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης).

 
Στην ίδια συνεδρίαση το Νομαρχιακό Συμβούλιο θα απασχολήσουν :

 
 • Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) της δραστηριότητας με τίτλο: «Φ/Β Σταθμός ισχύος 0,507 MW» στην περιοχή «Χαλιάδες» του Δήμου Νεάπολης Νομού Αιτωλ/νίας, της εταιρίας «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΦΟΓΛΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ».
 • Τροποποίηση των αριθ. 85/2010 και 86/2010 αποφάσεων του Ν.Σ. και στο μέρος αυτών που αφορούν τον προϋπολογισμό του έργου με τίτλο: «Ανέγερση Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) – Οικοτροφείου του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο».
 • Τροποποίηση του χρηματοδοτούμενου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.), ετήσιου Νομαρχιακού Προγράμματος Εκτέλεσης Έργων έτους 2010.
 • Έγκριση του Ν.Σ. των εισηγήσεων της Δ/νσης Οικονομικού & Πληροφορικής σχετικά με τροποποιήσεις και αναμορφώσεις του προϋπολογισμού της Ν.Α., οικονομικού έτους 2010.
 • Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: «ΜΥΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ ΣΚΟΠΟΥ – ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ Δ7 ΓΟΕΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» ισχύος 0,83 MW, στον οικισμό Γιαννούζι, εντός διοικητικών ορίων Δήμου Αγρινίου Νομού Αιτωλ/νίας, ιδιοκτησίας «ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.».
 • Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: «Μονάδα Διαχείμασης Τουριστικών Σκαφών» της εταιρίας «HAINZI WOLFGANG του ADOLF», στη θέσης «Μάνδρες ή Ρούγας» Παλιαμπέλων του Δήμου Ανακτορίου Νομού Αιτωλ/νίας.
 • Τροποποίηση του ετήσιου Νομαρχιακού Προγράμματος Σχολικής Στέγης έτους 2010 και παροχή σύμφωνης γνώμης του Ν.Σ. για ένταξη έργου κατασκευής σχολείου στο ΕΣΠΑ.
 • Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) που αφορά συνεργείο αυτοκινήτων του Θεόδωρου Λάμπρη στην θέση «ΕΡΜΙΤΣΑ» επί της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Αντιρρίου Νομού Αιτωλ/νίας.
 • Ορισμός εκπροσώπου του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Νομού Αιτωλ/νίας με τον αναπληρωτή αυτού, στην υπό συγκρότηση Επιτροπή του άρθρου 6 του Π.Δ. 23/2000 χωρικής αρμοδιότητα του Υπολιμεναρχείου Μεσολογγίου.
 • Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) που αφορά τη λειτουργία μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας ιδιοκτησίας της «Αμβρακικός Ε.Π.Ε.», στη θέση «Ακρ. Γελάδα» του Τοπικού Διαμερίσματος Παλιαμπέλων του Δήμου Ανακτορίου Νομού Αιτωλ/νίας, δυναμικότητας 150 τόνων ετησίως.
 • Απόφαση του Ν.Σ. σχετικά με τη συμμετοχή της Ν.Α. Αιτωλ/νίας στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της αναπτυξιακής εταιρίας ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. Ο.Τ.Α..
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Η Ναυμαχία του Ρίου-Αντιρρίου».

Ένας σπουδαίος Έλληνας : ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ