Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΙΡΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

Στις εκλογές της επομένης Κυριακής για τον καλλικρατικό Δήμο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΑΝΤΙΡΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ......

 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Φίλες και Φίλοι,

Με ρωτάτε γιατί ασχολήθηκα με την πολιτική.
Γιατί, δηλαδή, να υποβάλλω τον εαυτό μου και τους δικούς μου ανθρώπους σε μια κουραστική και επίπονη διαδικασία.
Γιατί, δηλαδή, να μπω σε μια διαδικασία συγκρούσεων και αντιπαραθέσεων, ειδικά σε μια εποχή που οι εντάσεις και η κρίση δημιουργούν αδιέξοδα και δισεπίλυτα προβλήματα.

Μα, ακριβώς για όλους αυτούς τους λόγους και για ένα παραπάνω.

Αν κάνουμε στην άκρη, αν όλοι αδιαφορήσουμε βολεμένοι στο δικό μας μικρόκοσμο, ποιος θα αναλάβει να σηκώσει το βάρος για το αύριο, να δώσει λίγο από το πάθος, τις ιδέες του, τις γνώσεις του, τις ικανότητες του και την ευαισθησία του;
Δεν μπορούμε πια να μένουμε απαθείς παρατηρητές και να αφήνουμε άλλους επιτήδειους και επαγγελματίες της πολιτικής να μιλάνε για εμάς, να σκέφτονται για λογαριασμό μας και να σχεδιάζουν το μέλλον.
Είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε ένα μεγάλο ΠΑΡΩΝ να σχεδιάσουμε το ΝΕΟ ΔΗΜΟ.
Ο «Καλλικράτης» φέρνει σημαντικές αλλαγές, δημιουργώντας ένα μεγάλο δήμο.
Οι δήμοι που εντάσσονται, όπως ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, πρέπει να δημιουργήσουν ένα αρμονικό σύνολο, μιας φιλόξενης πόλης που θα μας κάνει περήφανους.
Ταυτόχρονα όμως κάθε περιοχή πρέπει να διατηρήσει και να τονώσει τα θετικά της σημεία και να μην απορροφηθεί σε ένα αχανές και απρόσωπο δημοτικό κατασκεύασμα.

Σε αυτό τον αγώνα σας καλώ και σας προσκαλώ να μου δώσετε τη δύναμη και τη στήριξη σας, ενισχύοντας τόσο το συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του ΚΩΣΤΑ ΚΟΝΙΔΑ, όσο και εμένα προσωπικά.

Γιατί με τη δική σας δύναμη,
με τη δική σας ψήφο,
η φωνή μας θα έχει δύναμη και αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

  Το Γυμνάσιο Αντιρρίου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024  που θα διεξαχθεί στο ...