ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΟΑΠ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ


 
Το Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (Σ.Χ.ΟΟ.Α.Π.) Αντιρρίου ήταν το θέμα  χθεσινής σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Γιάννης Μπουλές, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Απόρροια της συνάντησης ήταν η αποσαφήνιση παραμέτρων του Σχεδίου και ο εντοπισμός των συμπληρωματικών στοιχείων που χρειάζονται ώστε το Σ.Χ.Ο.Α.Π. να εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος και να εναρμονιστεί με το Ρυθμιστικό Σχέδιο, ενώ επίσης έγινε συζήτηση για τους εργοταξιακούς χώρους.
Ο κ. Αποστολόπουλος τόνισε: «Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση πορεύεται επί του θέματος βήμα-βήμα και βάσει αρχών. Εμείς δεν βλέπουμε ιδιοκτησίες και συμφέροντα, βλέπουμε περιοχές και χρήσεις. Αυτή είναι η κατεύθυνση που λύνει προβλήματα.»
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να συγκληθούν και άλλες συναντήσεις στο προσεχές διάστημα για το ζήτημα, αφού πρώτα καθοριστούν οι δίαυλοι συνεργασία μεταξύ των κρατικών και των δημοτικών τεχνικών υπηρεσιών.
Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ω!!! ο Αντρίκος !! , αιτιολογεί την ψήφο του στο σχοαπ ;ή ως επενδυτής ξεδιπλώνει αναπτυξιακές πρωτοβουλίες;
Ω!!!Το "μάτι ! " του teo!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΦΎΣΙΚΑ ΠΡΆΓΜΑΤΆ: ΑΚΌΜΗ ΣΤΟ προσκήνιο Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ; τι ο teo το επιτρέπει; ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΧΟΑΠ; αφύσικα πράματα!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΦΎΣΙΚΑ ΠΡΆΓΜΑΤΆ: ΑΚΌΜΗ ΣΤΟ προσκήνιο Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ; τι ο teo το επιτρέπει; ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΧΟΑΠ; αφύσικα πράματα!!!!

ΑΦΎΣΙΚΑ ΠΡΆΓΜΑΤΆ: Ο καλος μας δημαρχος αιτιολογησε τη παρουσια του Αντρικου λεγοντας οτι '' ειναι ατυπος συμβουλος μου ''. Η συναντηση ηταν ουσιατικη τυπικη η ατυπη ; Απλα για να καταλαβουμε μηπως και ο ιδιος για το ΣΧΟΟΑΠ ειναι '' ατύπως '' δημαρχος !!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
?

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Η Ναυμαχία του Ρίου-Αντιρρίου».

Ένας σπουδαίος Έλληνας : ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ