Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΛΑΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ : έφυγε νωρίς...

Πέθανε ενώ ταξίδευε με το κτελ για τα Τρίκαλα, όπου τον περίμενε η αδερφή του.Με αυτό τον τίτλο πέρασε από τα sosial media ο πρόωρος θάνατος του γνωστού μας ηθοποιού Λάκη Ξάνθη 
Ο ηθοποιός ένωσε έντονη αδιαθεσία και στην στάση για καφέ του 90 χιλιομέτρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Κάμπου και του flogit, ο Λάκης Ξάνθης έπαθε δυο βαρύ εγκεφαλικά και κατέληξε.
Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του έγινε χθες στο Μολύκρειο απ΄όπου καταγόταν από την πλευρά της μητέρας του .Αρκετά καλοκαίρι περνούσε τις διακοπές του τόσο στο Αντίρριο όσο και στο Μολύκρειο.
Ο Λάκης Ξάνθης μεσουράνησε στη χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας και έγινε ιδιαιτέρως γνωστός από πολλές παιδικές παραστάσεις, που συμμετείχε, με την τελευταία του επιτυχία «Η χιονάτη και οι 7 νάνοι».
Ο Λάκης Ξάνθης είχε συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Αντιρρίου μέσα από τις καλοκαιρινές δράσεις με τη συμμετοχή του κυρίως σε παιδικές παραστάσεις.
Απο την πλευρά μας εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου Πρόγραμμα Εκδηλώσεων στο Αντίρριο και στη Ναύπακτο

  Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με εορταστικές εκδηλώσεις στην Ναύπακτο και το Αντίρριο.  Από την 8η πρωινή τη...