«Η αλφαβήτα της εφηβείας» από το Γυμνάσιο Αντιρρίου ανεβαίνει στη Ναύπακτο

Το έργο «Η αλφαβήτα της εφηβείας» της Μάγιας Δεληβοριά παρουσιάζεται από το Γυμνάσιο του Αντιρρίου στις 17 Μαΐου στη Ναύπακτο στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα στις 8 το βράδυ .
Η συγκεκριμένη παράσταση απέσπασε άριστες κριτικές κατά τη διάρκεια του 5ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου που διεξήχθη στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.
Πρόκειται για ένα έργο μοντέρνο και σύγχρονο, μια ιστορία με πρωταγωνιστές εφήβους του σήμερα που προετοιμάζοντας μια θεατρική παράσταση βρίσκουν τον τρόπο να εκφράσουν όλες τις ανησυχίες τους. Από το άλφα μέχρι το ωμέγα, ένα πανόραμα όσων τους απασχολούν, μέσα από 24 λέξεις – κεφάλαια γραμμένα με ζωντάνια, χιούμορ και αισιοδοξία. Την επιμέλεια της μαθητικής παράστασης έχουν η καθηγήτριες Μαρία Κυρίτση και Νίκη Μαριόλη, οι οποίες κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών και να ανεβάσουν μία πραγματικά εξαιρετική παράσταση με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και σημαντικά μηνύματα για τα παιδιά.
Αξίζει να σημειωθεί πως το θεατρικό έργο τιμήθηκε με το Β΄ κρατικό βραβείο θεατρικού έργου 2008 και με εύφημη μνεία θεατρικού έργου 2008 από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά.
Το έργο εκτός από το Αγρίνιο έχει παρουσιαστεί με επιτυχία και στο Μεσολόγγι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Η Ναυμαχία του Ρίου-Αντιρρίου».

Ένας σπουδαίος Έλληνας : ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ