Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΓΡΑΦΗΚΑΜΕ ΜΕΝ ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΜΕ ΔΕ !!!!! Το Δημογραφικό !!!!το πρώτο εθνικό θέμα .....!!!!


μετρηθήκαμε και.....βγήκαμε λιγότεροι....πολλά πράγματα πρέπει να αναπροσαρμοσθούν με βάση τα νέα δεδομένα....!!!!!
Το Δημογραφικό !!!!το πρώτο εθνικό θέμα .....!!!!




θεαματικές οι μειώσεις πληθυσμού στους Δήμους της Αιτωλ/νιας με το Δήμο Θέρμου να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη μείωση :-30,33%,ακολουθεί ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας : -15,62%,ο Δήμος Ξηρομέρου: -12,92%,ο Δήμος Αμφιλοχίας: -11,62%, ο Δήμος Ναυπακτίας :-9,63%,ο Δήμος Μεσολογγίου :-7,18% και τελευταίος ο Δήμος Αγρινίου με την μικρότερη μείωση που είναι -5,53%.
Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη δημοσιοποίηση περισσότερων λεπτομερειών τόσο ως προς τη κατανομή ανά δημοτική Ενότητα ή κοινότητα, όσο και την ηλικιακή σύνθεση του πληθυσμού ανά γεωγραφική ενότητα.
Το Δημογραφικό τώρα πλέον με αριθμούς είναι το μεγάλο εθνικό θέμα ,που διαπερνά οριζόντια την Ελληνική κοινωνία και αφορά την προοπτική αλλά και το παρών του έθνους μας. 
Η Ελληνική πολιτική τάξη και οι κοινωνικοί εταίροι είναι ώρα να ανασκουμπωθούν και να συστρατευθούν στη χάραξη ενός μακρόπνοου εθνικού σχεδίου που θα ενισχύσει την ελληνική οικογένεια. Αλλιώς πως ,η ιστορία έχει αποδείξει ότι  κενά δεν υπάρχουν, τα μεταναστευτικά φύλλα από τα βάθη των αιώνων αναμόχλευαν την κοινωνική και εθνοτική διαστρωμάτωση μεγάλων γεωγραφικών ενοτήτων..!!!!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου Πρόγραμμα Εκδηλώσεων στο Αντίρριο και στη Ναύπακτο

  Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με εορταστικές εκδηλώσεις στην Ναύπακτο και το Αντίρριο.  Από την 8η πρωινή τη...