Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου Πρόγραμμα Εκδηλώσεων στο Αντίρριο και στη Ναύπακτο

 


Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με εορταστικές εκδηλώσεις στην Ναύπακτο και το Αντίρριο.  Από την 8η πρωινή της 23ης μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου, ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων και των καταστημάτων ΝΠΔΔ, καθώς και φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, των Καταστημάτων ΝΠΔΔ και των τραπεζών, τις βραδινές ώρες της 24ης και της 25ης Μαρτίου.  

ΑΝΤΙΡΡΙΟΔευτέρα 25 Μαρτίου 2024

 Ώρα 07.30΄- Χαρμόσυνη σήμανση από τις καμπάνες των Ιερών Ναών µε  φροντίδα της Ιεράς  Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου

Ώρα 09.30΄- Άφιξη στον  Ι. Ν. Αγίου Νικολάου των τοπικών  Αρχών καθώς και των Σημαιοφόρων των Σχολείων.

Ώρα 10.00΄- Τέλεση Δοξολογίας.

Ώρα 10.20΄- Πέρας της Δοξολογίας και μετάβαση στην Πλατεία Χορμόβα.

- Τέλεση Επιμνημόσυνης Δέησης για την ανάπαυση των ψυχών εκείνων, που έπεσαν αγωνιζόμενοι για την Ελευθερία της Πατρίδας.

- Τήρηση ενός λεπτού σιγής στην Μνήμη των αθανάτων νεκρών.

- Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας από την κα Ταχυρίδου Κυριακή, Εκπαιδευτικό στο Δημοτικό Σχολείο Αντιρρίου.

- Κατάθεση στεφάνων

Ώρα 11.00΄- Παρέλαση τμημάτων εντός της πλατείας Χορμόβα, των οποίων θα προηγείται  η Φιλαρμονική Αντιρρίου.  


Τελετάρχες ορίζουμε τους:

1) κα Δημοπούλου Λένα, Δημοτική Υπάλληλο, για τον χώρο της Πλατείας Χορμόβα 

2) κα Γκούνεμαν Ιουλιανή, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, η οποία θα έχει το γενικό πρόσταγμα των Τμημάτων που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση.


ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024
Ώρα 07.30΄- Χαρμόσυνη σήμανση από τις καμπάνες των Ιερών Ναών µε  φροντίδα της Ιεράς  Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου.
Ώρα 09.30΄- Άφιξη στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, του Δημάρχου, των Βουλευτών, του Δημοτικού Συμβουλίου,  των Δημοσίων Αρχών και των Σημαιοφόρων των Σχολείων.
Ώρα 10.00΄ - Τέλεση Δοξολογίας χοροστατούντος του Σεβασµιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, κ.κ. Ιεροθέου.
Ώρα 10.20΄- Πέρας της Δοξολογίας και μετάβαση στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στην πλατεία Φαρμάκη.
- Τέλεση Επιμνημόσυνης Δέησης για την ανάπαυση των ψυχών εκείνων, που έπεσαν αγωνιζόμενοι για την Ελευθερία  της Πατρίδας.
- Τήρηση ενός λεπτού σιγής στην Μνήμη των αθανάτων νεκρών.
- Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας από την κα Μαντζαβά Ανδριάνα, Φιλόλογο 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπάκτου.
- Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (πλατεία Φαρμάκη) από τις Πολιτικές Αρχές,τους εκπροσώπους των Δημοσίων Αρχών, εκπροσώπους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τοπικών συλλόγων και φορέων.
Ώρα 11.00΄- Παρέλαση τμημάτων από την οδό Αθηνών έως την οδό Αγελάου των οποίων θα προηγείται η Παπαχαραλάμπειος Δημοτική Φιλαρμονική.

Τελετάρχες ορίζουμε τους:
1) κα Κωστή Ιωάννα, Δημοτική Υπάλληλο, για τον χώρο του μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη.
2) κ. Νούλα Νικόλαο, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπάκτου, που θα έχει το γενικό πρόσταγμα των τμημάτων που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση.


 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: