Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ -ΕΓΚΑΙΝΙΑ


Posted by Picasa                                             
Το έργο δημοπρατήθηκε το 2000 .

Η  δημοτική αρχή υπό τον Θ. Αγγελόπουλο -προηγούμενη- ενέταξε το έργο σε πρόγραμμα της περιφέρειας.(ΕΠΤΑ) Εξασφάλισε δε την προένταξη του στο πρόγραμμα «Ελλάδα 2004».



Το έργο της αμφισβήτησης που παίχτηκε στα τοπικά δρώμενα την περίοδο εκείνη (2000-2001) ενέπλεξε και τη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου…με ορατά τα αποτελέσματα.


Σήμερα 9 χρόνια μετά και εν μέσω τρικυμιών…, παλινωδιών…, αμφισβητήσεων…. και κλίματος σκανδάλων (γνώριμο χάρισμα των νεοελλήνων ) ,το έργο έχει ολοκληρωθεί και παραδίδεται επίσημα στους πολίτες του Αντιρρίου, και όχι μόνο,για χρήση.

Το κλειστό του Αντιρρίου είναι ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών ,ικανός να φιλοξενήσει αθλητικές συναντήσεις πανελλήνιου επιπέδου .αλλά και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ανάλογες με αυτή των εγκαινίων.

Το στοίχημα πλέον για τους διοικούντες είναι πως θα αξιοποιηθεί πραγατικά αυτο το έργο,και το στοιχημα είναι ανοικτό. θα το κερδίσουν; ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΥΧΟΝΤΑΙ πόσοι όμως το πιστεύουν;



Ο Γιώργος Κολοβός Δήμαρχος του Αντιρρίου σήμερα που ολοκλήρωσε και εγκαινιάζει το έργο αλλά και ο Θ. Αγγελόπουλος ,ο προηγούμενος Δήμαρχος που εμπνεύστηκε και ξεκίνησε αυτό το έργο πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερη ικανοποίηση τι παραδίδουν στο μέλλον ένα σημαντικό αθλητικό χώρο ,όχι μόνον για το Δήμο Αντιρρίου αλλά και την ευρύτερη περιοχή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

  Το Γυμνάσιο Αντιρρίου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024  που θα διεξαχθεί στο ...