Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Η Γέφυρα γιορτάζει τα 8α γενέθλιά της και 100 τυχεροί θα ξεναγηθούν κάτω από το κατάστρωμα 


Την Κυριακή 12 Αυγούστου, με αφορμή την 8η επέτειο των εγκαινίων της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης», η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. προτείνει στους χρήστες του μεγάλου Έργου να ξεναγηθούν κάτω από το κατάστρωμά του, από μηχανικούς που έχουν βιώσει την ιστορία του από την κατασκευή μέχρι και σήμερα.

Επειδή ωστόσο κάτω από συνθήκες λειτουργίας του Έργου δεν είναι - για λόγους ασφάλειας - εφικτό το μαζικό άνοιγμα στο κοινό, η επίσκεψη θα είναι δυνατή μόνο για 100 φίλους της Ζεύξης που θα δηλώσουν τηλεφωνικά τη σχετική τους επιθυμία στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (Αριθμοί 26340-39010 & 39011 - Ώρες 08:00 ως 21:00,) μέχρι και το Σάββατο 11 Αυγούστου, προκειμένου να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η πρόσκληση αφορά ενήλικες πολίτες και συνοδευόμενα παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω, ενώ θα είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Συστήνεται η χρήση επίπεδων υποδημάτων (κατά προτίμηση αθλητικού τύπου).

Προγραμματίζονται τρεις διαδοχικές επισκέψεις γκρουπ στον πλησιέστερο προς το Αντίρριο πυλώνα. Σημείο υποδοχής θα είναι το Εκθεσιακό Κέντρο της Γέφυρας, πλησίον του σταθμού διοδίων του Αντιρρίου. Μετά το καλωσόρισμα από τους υπεύθυνους της εταιρείας και την προβολή 20λεπτου βίντεο της κατασκευής, κάθε γκρουπ θα οδηγείται στο χώρο της επίσκεψης.

Οι ώρες υποδοχής-επίσκεψης θα είναι διαδοχικά: 09:30, 10:30, 11:30.

Οι χρήστες της Γέφυρας μπορούν για την περίσταση να επωφεληθούν της 10ωρης Κυριακάτικης κάρτας Aller-Retour ή των άλλων εκπτωτικών πακέτων που διατίθενται.

Οι συνήθεις περίοικοι-περιπατητές θα είναι επίσης ευπρόσδεκτοι, δωρεάν όπως συνήθως.

Ανοίγουμε και σας περιμένουμε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εξαντλήθηκαν οι θέσεις για την επίσκεψη κάτω από το κατάστρωμα της Γέφυρας την Κυριακή

Σήμερα το πρωί εξαντλήθηκαν οι θέσεις για την ειδική επετειακή επίσκεψη κοινού στους χώρους κάτω από το κατάστρωμα της Γέφυρας.
Τα προβλεπόμενα γκρουπ αυξήθηκαν από 3 σε 4 για να ικανοποιηθεί περισσότερος κόσμος, ανεβάζοντας τους “τυχερούς” από 100 σε 130, αλλά και αυτές οι επιπλέον θέσεις τελείωσαν πολύ σύντομα.
Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ευχαριστεί τους φίλους της Ζεύξης Ρίου-Αντιρρίου για τη μαζική ανταπόκριση και δηλώνει τη θετική της πρόθεση για μελλοντικές ανάλογες πρωτοβουλίες γνωριμίας των πολιτών με το Έργο και τους ανθρώπους του.
Ραντεβού την Κυριακή
πηγή :http://www.gefyra.gr/?p=798

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου Πρόγραμμα Εκδηλώσεων στο Αντίρριο και στη Ναύπακτο

  Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με εορταστικές εκδηλώσεις στην Ναύπακτο και το Αντίρριο.  Από την 8η πρωινή τη...