Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Δήμος Ναυπακτίας απαλλαγή από δημοτικά τέλη επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω κορονοϊού

Ο Δήμος Ναυπακτίας στο πλευρό των τοπικών επιχειρήσεων

Τί δρομολογούν Οικονομική Υπηρεσία και Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο


Σχετικά με την εφαρμογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη διαδικασία απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω κορονοϊού, ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι η Οικονομική Υπηρεσία και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, από την πρώτη στιγμή, επεξεργάζονται ένα πλήρες σχέδιο που θα έχει ως στόχο τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.
Συγκεκριμένα, προχωρά η διαδικασία απαλλαγής από τα τέλη καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, κοινοχρήστων χώρων και ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων για τις επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει ή περιορίσει τη λειτουργία τους και για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα μέτρα της Κυβέρνησης.
Ο Δήμος Ναυπακτίας θα φροντίσει να γίνουν πράξη όλα όσα προβλέπονται και, σε αρκετές περιπτώσεις, ακόμη περισσότερα. 
Αυτή τη στιγμή, αυτό που απαιτείται από όλους μας, είναι να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού για να μπορέσουμε να επανέλθουμε όλοι στην καθημερινότητά μας υγιείς. Είναι αρκετά αισιόδοξο το γεγονός ότι οι δημότες επιδεικνύουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ας συνεχίσουμε έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου Πρόγραμμα Εκδηλώσεων στο Αντίρριο και στη Ναύπακτο

  Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με εορταστικές εκδηλώσεις στην Ναύπακτο και το Αντίρριο.  Από την 8η πρωινή τη...