ΑΝΤΙΡΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

Στις εκλογές της επομένης Κυριακής για τον καλλικρατικό Δήμο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΑΝΤΙΡΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ......


ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΜΠΟΥΚΗΣ  
Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ προτείνει και διεκδικεί δράσεις για μια δικαιότερη και ομορφότερη πόλη, για δημοκρατική αυτοδιοίκηση και συμμετοχή των πολιτών. Όλη την προηγούμενη τετραετία σήκωσε το βάρος της αντιπολίτευσης στο δήμο Ναυπάκτου, διεκδίκησε μαζί με τους πολίτες λύσεις για τα προβλήματα, αποκάλυψε τις στρεβλώσεις στη λειτουργία του δήμου και κατέθεσε δεκάδες προτάσεις που θα μπορούσαν να είχαν πάει την πόλη μπροστά. Στις επόμενες εκλογές ο στόχος της είναι να περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών, διεκδικώντας την διοίκηση του δήμου Ναυπακτίας. Σε κάθε περίπτωση όμως η ΚΙΝΗΣΗ θα είναι παρούσα όλη την επόμενη τετραετία. Γιατί η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θα είναι εδώ όχι μόνο την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, αλλά και την Τρίτη Κυριακή.


Θέλουμε βέβαια να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι δυνατόν ν’ αλλάξουν τα πάντα αμέσως. Ακόμη κι αν η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ αναλάβει την διοίκηση του Δήμου Ναυπάκτου, δυστυχώς δεν υπάρχει η καλή μάγισσα που θα πατήσει το κουμπάκι για ν’ αλλάξει την πόλη και την κοινωνία γύρω μας. Τα πράγματα δεν αλλάζουν με ένα (οποιοδήποτε) εκλογικό αποτέλεσμα. Οι ενεργοί πολίτες, η καθημερινή δραστηριότητά τους, είναι η μόνη θα μπορέσει να βάλει το νερό στ’ αυλάκι, να φέρει τις μεγάλες αλλαγές που δικαιούμαστε.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ είναι ανοιχτή σε κάθε ενεργό πολίτη που έχει διαφορετική οπτική για τον τρόπο που θα έπρεπε να οργανώνεται και να λειτουργεί η πόλη και ολόκληρη η επαρχία και θέλει να συμμετέχει σε μια κοινή προσπάθεια για την προώθηση σύγχρονων ριζοσπαστικών λύσεων στα προβλήματα της Ναυπακτίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Η Ναυμαχία του Ρίου-Αντιρρίου».

Ένας σπουδαίος Έλληνας : ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ