Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΙΡΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

  Στις εκλογές της επομένης Κυριακής για τον καλλικρατικό Δήμο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΑΝΤΙΡΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ......

ΘΑΝΟΣ ΖΑΚΚΑΣ  


Φίλες και φίλοι ,


Σε λίγες ημέρες και με τη δική σας ψήφο η νέα αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση παίρνει σάρκα και οστά.

Η Ναυπακτία είναι πλέον ενωμένη και το Αντίρριο καλείται να αποτελέσει ένα ισότιμο και πολύ δυνατό κρίκο αυτής της νέας αλυσίδας που δημιουργεί ο Καλλικράτης .

Για ενεργό ρόλο στο νέο διευρυμένο δημοτικό συμβούλιο εμπιστευόμαστε ανθρώπους με διάθεση προσφοράς στο τόπο και στην νεολαία.

Εκμεταλλευόμαστε τα προτερήματα της περιοχής μας και προσπαθούμε με καθαρές δράσεις, φρέσκιες ιδέες και ρεαλιστικά επιχειρήματα να βρούμε λύσεις στα καθημερινά μας προβλήματα.

Μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ και το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ» εμπιστευόμαστε τους νέους ανθρώπους και επιταχύνουμε την ανάπτυξη του τόπου μας

Με εκτίμηση

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΖΑΚΚΑΣ του ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ
Υπ.Δημ.Σύμβουλος στο συνδυασμό
του Θανάση Παπαθανάση

«Μαζί για την Ναυπακτία»


* Ο Αθανάσιος Ζάκκας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αντίρριο. Έχει αναλάβει δράσεις σε θέματα νεολαίας, απεξάρτησης εφήβων-ενηλίκων από τα ναρκωτικά στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων Οξυγόνο και αρθρογραφεί στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία και Πρωινή Γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

  Το Γυμνάσιο Αντιρρίου συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024  που θα διεξαχθεί στο ...