Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Μπουλές
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΛΕΣ είναι  ο πρώτος Δήμαρχος του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ναυπακτίας.

Ο μέχρι τώρα Δήμαρχος Πυλήνης  με μεθοδικότητα  οργανωτική δουλεία και κυρίως με καθαρό πολιτικό λόγο και ξεκάθαρη   αυτοδιοικητική πλεύση, κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των κατοίκων της Ναυπακτίας.
Για τον Γιάννη Μπουλέ και τους συνεργάτες τους ο χρόνος αρχίζει πλέον να μετρά αντίστροφα άμεσα , η 1-1-11 πρέπει να είναι ημέρα μιας εθιμοτυπικής διαδικασίας .

Η  αναμέτρηση με το εύρος των προβλημάτων της Ναυπακτίας σε ένα δυσμενές οικονομικό-κοινωνικό περιβάλλον σε συνδυασμό με το νέο θεσμικό πλαίσιο, τον Καλλικράτη ,είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί από τη διοίκηση του.

Θ.Παπαθανάσης
Δήμαρχος Ναυπάκτου
Ο Θανάσης Παπαθανάσης ,ο Δήμαρχος Ναυπάκτου μέχρι 31-12-2010 παρά το δυνατό ξεκίνημα για τη διεκδίκηση του νέου Δήμου,παρά την ποσοτική υπεροχή του στελεχιακού του δυναμικού,παρά την επικοινωνιακή υπεροχή δεν κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ναυπακτίων πως μπορεί να ηγηθεί με επιτυχία στο νέο αυτοδιοικητικό εγχείρημα που ξεκίνα την 1-1-11 και  στη Ναυπακτία.
Ο Θανάσης Παπαθανάσης και οι συνεργάτες του δεν  μπόρεσαν να ανατρέψουν μια παράδοση των τελευταίων τετραετιών που θέλει τους Ναυπάκτιους να αλλάζουν διοίκηση ανά  τετραετία.Το στοίχημα αυτό μεταφέρεται πλέον στη διοίκηση Μπουλέ !

Η αποχή των ψηφοφόρων  από την εκλογική διαδικασία και κυρίως στον δεύτερο γύρο  είναι ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός που οφείλουν οι πολιτικοί τόσο σε κεντρικό  επίπεδο,όσο και σε αυτοδιοικητικό  να το αντιμετωπίσουν με ιδιαίτερο προβληματισμό.
Η αποχή στην παρούσα φάση που ζούμε ,είναι μια καθαρή πολιτική στάση,και όσοι δεν την αντιμετωπίζουν ως τέτοια μάλλον εθελοτυφλούν. 
Σημαντική μερίδα συμπολιτών μας έχει άρει την εμπιστοσύνη της από τους πολιτικούς όλων των επιπέδων και την εκφράζει δια της "σιωπής του καναπέ",δια της αποχής από την κορωνίδα της συμμετοχικής δημοκρατίας,την εκλογική διαδικασία.
Το πολιτικό προσωπικό οφείλει με πράξεις ευθύνης,με καθαρότητα και αξιοπιστία να ανακτήσει την χαμένη του αξιοπιστία .
Η διοικητική αναδιάρθρωση που επιχειρείται με το Καλλικράτη,η διαφάνεια στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος και η καταπολέμηση της διαφθοράς είναι πράξεις που θα συμβάλουν στην ανάκτηση αυτής της χαμένης αξιοπιστίας του πολιτικού μας συστήματος.
Είναι και αυτό ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί από τη διοίκηση του Γιάννη Μπουλέ,του νέου Δημάρχου Ναυπακτίας.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου Πρόγραμμα Εκδηλώσεων στο Αντίρριο και στη Ναύπακτο

  Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με εορταστικές εκδηλώσεις στην Ναύπακτο και το Αντίρριο.  Από την 8η πρωινή τη...